Ο Ελευθέριος Κυρίζογλου στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα

 Ο Ελευθέριος Κυρίζογλου στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα

 

Ο Ελευθέριος Κυρίζογλου,  Δικηγόρος, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με την “Αλληλεγγύη” του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Παρακάτω η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του όπως αναρτήθηκε στο λογαριασμό του στο facebook.

“Με όρεξη για προσφορά στα κοινά, με προτροπή των φίλων και γνωστών να θέσω υποψηφιότητα στην Περιφέρεια, έκρινα ως πράξη ορθή, να ακολουθήσω την οδό αυτή.

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Περιφερειάρχη μας, Απόστολου Τζιτζικώστα να δώσω ως ενεργός πολίτης, τη μάχη των εκλογών για τη συνέχιση του σημαντικού έργου της «Αλληλεγγύης».

Για όσους δεν με γνωρίζετε παραθέτω ένα σύντομο βιογραφικό μου.

Είμαι σήμερα 33 ετών, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνοντας το στάδιο της  Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσής μου σε δημόσια σχολεία των Αμπελοκήπων.

Στα παιδικά μου χρόνια υπήρξα αθλητής καλαθοσφαίρισης, στην ομάδα «Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης» και ως έφηβος αθλητής  ποδοσφαίρου, στις ομάδες «Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων (ΑΕΑ)» και στις «Ελπίδες Αμπελοκήπων».

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, όπου δραστηριοποιήθηκα με πολύ ενεργό ρόλο στα κοινά της ακαδημαϊκής κοινότητας, διατελώντας, επίσης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών.

Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής ΑΠΘ.

Τελειόφ. στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Αστικού (Ουσιαστικού) Δικαίου, στη Νομική Σχολή του ΔΠΘ.

Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, παντρεμένος με τη δικηγόρο Γεωργία Παπαγιάννη.

Με ενδιαφέρον για κάθε γωνιά της Περ. Ενότητας Θεσσαλονίκης, ζητώ την ψήφο σας για να δυναμώσουμε μαζί τη Μακεδονία μας, την Περιφ. Ενότητα Θεσσαλονίκης, για να χτίσουμε γέφυρες για το μέλλον!”

Facebook: https://www.facebook.com/lefteris.kyrizoglou.1

Σχετικές δημοσιεύσεις